TEL AVIV - Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće turisticku ponudu naše zemlje na sajmu IMTM 2018, u Tel Avivu, od 6. do 7. Februara. Atomska banja se uvek trudi da bude ucesnik na svim znacajnim Medjunarodnim sajmovima turizma, gde ce na najbolji moguci nacin predstaviti celokupnu ponudu i potencijal banje.
Sajam IMTM je zvanična i jedina profesionalna izložba za tržište turizma u Izraelu, mesto poslovnih susreta otvoreno i za široku publiku, a takođe i mesto prezentacije trendova za globalnu i lokalnu turističku industriju.
Na sajmu će biti organizovana i konferencija za novinare na kojoj će biti prezentovana turistička ponuda Srbije , koja će se održati u hotelu Hilton 7. Februara.
Na tom turističkom okupljanju, turističku ponudu Srbije predstaviće uz nacionalnu turističku organizaciju i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Subotice, Specijalna bolnica Gornja Trepča, agencije Omniturs, S-travel DMC i Serbia tour operator.
Takođe, na sajmu IMTM prisustvuje i značajan broj najvećih globalnih turoperatera, u okviru turneje u Izraelu, koje je organizovalo Ministarstvo turizma Izraela.
Turistička organizacija Srbije veoma je aktivna na tom interkontinentalnom tržištu, navode iz te organizacije, dodajući da je u periodu od 2016. i 2017. godine u Srbiji, a u saradnji TOS-a i Air Serbia, boravilo više od 20 predstavnika organizatora putovanja poput Lachish Tours, Ofakim Travel, Maoz Travel, Easu trav, Travel to Balkan itd.
U organizaciji TOS-a tokom 2017. godine organizovana je i poseta Srbiji za predstavnike izrealske kompanije "Natur" koji su se upoznali sa turističkom ponudom naše zemlje.
Kako navode, ta izraelska kompanija u svom sastavu posluje i sa avio kompanijom ISRAIR koja je od 2016. godine uvela direktne letove za Beograd, a iz TOS-a podsećaju da direktne letove između Tel Aviva i Beograda redovno organizuje avio kompanija Arkia, ali i Air Serbia.
Sve te aktivnosti, kako navode iz TOS-a, doprinele su da se u toku 2017. godine poseta turista iz Izraela znatno poveća kako u broju dolazaka, za čak 171 odsto, tako i u broju noćenja, 195 odsto, u odnosu na 2016. godinu.
Vasa Atomska banja !
lokacija 360 facebookW twitterW instagramW youtubeW

 

Kontakt Info

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gornja Trepča
32215 Gornja Trepča, Srbija

Centrala:
tel: +381 (0) 32 822 063

Recepcija:

Facebook

Map Info